Jacobs Original 3in1 kritika

Termékek

Szép kinézet, finom illat, gyönyörű állag. De egy hibája mégis van.

  • Értékelés

Részletek

Az íze. És most fogom a fejem. Szerintem a csomagológépet vagy a készítő gyártósort valaki véletlen felcserélte, mert ez 2in1-nek tűnik.

És most eltekintenék a hosszabb lélegzetvételű megbeszélésének, hogy mit tekintünk 2in1-nek instant kávéknál: mi hiányzik belőle ilyenkor a tejpor vagy a cukor? Esetleg a kávé? Totál nem egyértelmű.

Visszatérve ebben nincs cukor. Illetőleg annyi van, hogy a cukorbeviteled meglegyen amellett, hogy totál nem édes a kávé, hanem sima, keserű, kávé íze van. Felbasz, mert, ha nem édes, akkor már ne legyen benne cukor se. Ha viszont azt jelzik, hogy van benne, akkor legyen édes, különben minek raktunk bele?

Konklúzió: két kiskanálnyi porcukorral sem tudtam felédesíteni. Bár én fél deci vízzel + 2-3 deci tejjel iszom, de az is tény, hogy a Nescafé 3in1 a 3 dl kávémat ízesen nyújtja számomra. Így nem kéne ennek olyan nehéz űzelemnek lenni. Így aztán a nem várt íz, ami miatt egyáltalán megveszem, agyonüti a többi pozitívumát. Nem tudtam meginni a 10-es pakit belőle, inkább lepasszoltam nagynénémnek.

Értékelés
2.5

Uzsis állítja magáról, hogy mindig objektíven gondolkozik és mindent figyelembe vesz, nem lehet meggyőzni róla, ha nincs igaza. Szereti a földhöz ragadt, pőre valóságot bemutató, keserédes sorozatokat. Azt a filmet tartja igazán értékesnek, ami vér, robbanás és szex nélkül is képes az embert lekötni.

Vélemény, hozzászólás?