Agymanók (Inside Out) (2015) kritika

Filmek

Az ilyen nagyszabású animációs filmek biztonsági mentéseit mindig le szoktam tölteni itthonra egy-egy hétvégére. Ezt meg még vártam is, mert a 9gag tele volt posztokkal, hogy milyen kurva jó, meg ez igazából felnőtteknek van, a gyerekek nem is érthetik stb-stb.

  • Értékelés

Részletek

Imdb: 8.4

Ez az egész hype viszont csak egymás hülyítése lehetett, szépen beindult a csordaeffektus.

A sztori egy kislány fejében lévő érzések létezését mutatja be, személy szerint Derűjét, Bánatét, Undorét, Haragét és Majréét. Azt kell tudni róluk, hogy többségükben kurva idegesítőek.

Elképesztően gyerekes a film, szinte a fejedbe képzeled, ahogy a béna poénokon nevet egy moziteremnyi kis köcsög gyerekpalánta. De tényleg olyan idegesítőek ezek a karakterek, hogy szétütnéd ököllel a tévét amikor beszélnek, ha tudnád, hogy a biztosító kifizeti. Felnőtteknek semmi plusz, sajnálom a feszengő szülőket, akiknek ezt végig kellett szenvedni. Fiatal korú rokongyereknek el lehet indítani lejátszásra, de leülni mellé egyáltalán nem ajánlott. Kerülendő.

Értékelés
1

Szennyesnek lehetetlen megfelelni. Amelyik filmnek nincs művészeti értéke egy érdekes és egyedi körítés mellett, az neki fabatkát sem ér. Ha mégis talál olyan alkotást, ami tetszik neki, arra azonnal kapjuk fel a fejünket.

Folytatódik a véleményezés! Valaki még hozzászólt a témához:

Vélemény, hozzászólás?