Lucy (2014) kritika

Filmek

Az Origo vagy az Index filmes részlege mindig erre a filmre verte a faszát, hogy milyen állat akciófilm az idei termésből, de ennek már ellentmond az Imdb 6,5-ös értékelése.

  • Értékelés

Részletek

Hasonló sztorit már láttunk két éve a Csúcshatásban: egy szertől hősünk az agyának több mint 10%-át használja ki, ezáltal szuperképességei lesznek. Baró… csak kurva uncsi. Zéró kiskapu nem marad, full legyőzhetetlenné válik Lucy, aki amúgy Scarlett Johansson, korunk fura arcszerkezetű szexszimbóluma, legalábbis a filmipar próbálja ezt az agyunkba sulykolni.

Na, mindegy, akinek bejön a csaj, annak itt van másfél óra lehetőség, hogy nézze. A rendező Luc Besson, akinek egy Taxi filmet meg jó pár szar folytatást köszönhetünk.

Még rövidebben: egy érthetetlen és értelmetlen szarkupac olyan tiniknek, akik a Fekete özvegyre akarják birizgálni a kukijukat.

Értékelés
0.5

Szennyesnek lehetetlen megfelelni. Amelyik filmnek nincs művészeti értéke egy érdekes és egyedi körítés mellett, az neki fabatkát sem ér. Ha mégis talál olyan alkotást, ami tetszik neki, arra azonnal kapjuk fel a fejünket.

Folytatódik a véleményezés! Érkeztek még hozzászólások a témához:

  1. mi most neztuk meg vaniival es nekunk se jott at , uncsi volt ,s kb a csaj setalgat az kesz ja es amugy semmi konkretumot nem mondanak csak ilyen jol hangzo fellengos dumat aminek nincs sok ertelme 😀

Vélemény, hozzászólás?