Újoncok napja (Draft Day) (2014) kritika

Filmek

Egy remek film ami az újoncok NFL-be való igazolását mutatja be. Amerikában minden évben van egy nap amikor a csapatok óriási csatározások és taktikázások közepette leigazolják a friss egyetemről kikerült focistákat. Ez a film ezt mutatja be a Browns szemszögéből.

  • Értékelés

Részletek

Megjelenés dátuma: 2014. április 7. (Egyesült Államok)
Rendező: Ivan Reitman
Bevétel: 29,5 millió USD
Zenéjét szerezte: John Debney
Forgatókönyv: Rajiv Joseph, Scott Rothman

Egy remek film ami az újoncok NFL-be való igazolását mutatja be. Amerikában minden évben van egy nap amikor a csapatok óriási csatározások és taktikázások közepette leigazolják a friss egyetemről kikerült focistákat. Ez a film ezt mutatja be a Browns szemszögéből. Mindenkinek ajánlom. Egyrészről akik nem ismerik ezt a világot azok egy kis betekintést kapnak milyen is a hangulat és hogy működnek ott ezek a dolgok ilyenkor. Egy olyan világot mutat be a film, amivel talán együkünk sem találkozott még. Így ez egy olyan film ami újdonság lesz mindenkinek. Kivéve talán az NFL rajongó tagjainkat. Nekik viszont pont azért fog szerintem tetszeni, mert amúgy is szeretik a játékot. Nincs a filmben semmi akciójelent, semmi sem robban fel és senki nem hal meg, és mégis remek alap feszültsége van. Szerintem egy remek vasárnap esti választás, ha nincs a terítéken nagy mozi. A színészek hozzák amit kell, főszerepben Kevin Costnerrel. Az értékelésem 10/8 Enjoy it!

Értékelés
4

Sejk az igazi amerikai nézőt testesíti meg, azok minden negatívumával együtt. Tud röhögni az olcsó poénokon is és ahol kerek csöcsök és minimum fél óra nettó lövöldözés nem várható, azt ő meg sem nézi. Ezek mellett imád kilépni a valóságból, fantasy rajongó.

Folytatódik a véleményezés! Érkeztek még hozzászólások a témához:

Vélemény, hozzászólás?