Szupercella

Szupercella (2013) kritika

Filmek

Na, gondoltam miután Sejkék említették ezt a filmet még a kocsmában és röviden ismertették a történetet (Stallone munkája, hogy börtönökből szökik meg, elmondja hol vannak a sérülékenységek és leakaszt érte pár gurigát) nem tűnt rossznak annak ellenére sem, hogy sima Stallone-Schwarzi film. Esténként most ezt nézegettem elalvásnak.

  • Értékelés

Részletek

Először egy olyan bejegyzést akartam írni, ahol összefoglalom a legnagyobb sületlenségeket a filmben. Aztán azt vettem észre, hogy minden -de tényleg minden- jelenetet kritizálhatnék.

A film közepe fele jöttem rá, hogy nincs mit fennakadni ezeken, ez egy akciófilm. Viszont megint rájöttem, hogy pont emiatt nem szoktam sima akciókat nézni, mert ezek szarak.

A legtöbb részlet egyszerűen csak adott. A film semmilyen szinten nem veszi a fáradtságot, hogy kiderüljön, hogy Stallone honnan ért MINDENHEZ. De tényleg MINDENHEZ! Vagy a kínai számítógépkezelő mi a faszér’ támad rá valami csővezetékszerelő bisz-basszal egy kétszer akkora emberre… És itt nagyon nehezen bírom ki, hogy ne soroljak még 5-6-ot minimum, de tényleg nincs értelme szőrszálakat hasogatnom.

Ez nem az én műfajom. Soha az életben nem adnék rá 6.8 pontot, mint az IMDB userek, de más akciószarra sem, szóval a készítőknek nagy mázlijuk van, hogy nem én adom a pontokat. Ezt most megúszták!

Értékelés
0.5

Uzsis állítja magáról, hogy mindig objektíven gondolkozik és mindent figyelembe vesz, nem lehet meggyőzni róla, ha nincs igaza. Szereti a földhöz ragadt, pőre valóságot bemutató, keserédes sorozatokat. Azt a filmet tartja igazán értékesnek, ami vér, robbanás és szex nélkül is képes az embert lekötni.

Folytatódik a véleményezés! Érkeztek még hozzászólások a témához:

  1. szerintem kurvavicces film 😀 főleg a századeleji CGI, a szuperbörtön bemutatásakor, olyan nosztalgikus az egész, jobb szeretem az ilyet, mint amikor inteligensnek akar látszani egy buta film (mint az a kurvaszar bűvészes)

Vélemény, hozzászólás?